Juice opskrift for begynder

Jeg har fået et nyt familiemedlem i køkkenet. Hun hedder Wilfa slowjuicer og jeg har fornøjelsen af at lave lækre juicer. Det hele startede sådan set i søndags, da min mand synes, at vi skulle til DM i Saft arrangeret af Aarstiderne. Det var inspirerende og sat gang i vores juiceproduktion herhjemme! Jeg lægger dog ud med en begynderjuice, som har få og almindelig ingredienser i, som passer til en hver smagsløg.

IngredienserTil 2 glas person(er)

  • Gulerødder8 stk
  • Æbler5 stk
  • Ingefær25 g
  • Citronhalv

Fremgangsmåde

  1. Skær alle ingredienserne i tilpasse størrelse som kan komme igennem din slowjuicer. Kom ingefær og citron i først. Kom æblerne efterfølgende og slut af med gulerødder.
    Æbler kan være lidt irriterende at få igennem en slowjuicer begrundet deres saftighed, derfor er det godt at få lidt mere "tør" ingrediens i efterfølgende som kan "rense" slowjuiceren og kan få de sidste saft ned i bakken fra æblerne.

Ps. Mængden af juicen kan variere alt efter råvarers saftighed. Jeg brugte mange gulerødder, da dem jeg har købt gav ikke meget saft. Men forholdene mellem gulerødder og æble skal være omkring 60-40.

Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger