Siden jeg var helt lille, har der altid været julebag i december måned - og en af mine klare favoritter er jødekagen. Denne gang blev det en kombination af min mormors opskrift og hvad jeg ellers lige følte der skulle i. Men én ting er sikkert - de smager skønt!

Ingredinser til ca. 100 stk.Til 50 person(er)
- Hvedemel500 g
- Becel350 g
- Flormelis180 g
- Æg2 stk
- Bagepulver1/2 tsk
- Kanelsukker
- Æg til pensling
Fremgangsmåde
- Alle ingredienserne kommes i en skål og æltes godt sammen, til man har en ensartet dej. Dejen kan med fordel stille i køleskabet i et par timer, så bliver den lettere at arbejde med, men det fungerer også fint at lave kagerne med det samme.
- Drys mel ud på bordet. Del dejen i 3-4 stykker og rul disse ud til en lang pølse. Skær pølsen i små stykker (ca. lige store) og rul stykkerne til kugler, som efterfølgende trykkes flade og sættes på en bageplade.
- Pensl småkagerne med sammenpisket æg og drys med kanelsukker.
- Bag småkagerne i ca. 8 minutter ved 200 grader - og vupti så er der julebag! :)