Jack Daniels marineret svinemørbrad

Grill sæsonen har nået sidste kapitel for i år - og denne marinade er endeligt blevet som ønsket. Resultatet er en karamel-røget burbon smag, der snildt kan justeres i styrke alt efter hvor meget burbon man er til.

MarinadenTil 4 person(er)

  • Jack Daniels Whiskey2 dl
  • Brun farin50 g
  • Honning2 spsk
  • Soya2 spsk
  • Lime saft4 spsk
  • Oliven olie1 dl
  • Sennep2 spsk

KødetTil 4 person(er)

  • 2 x Svinemørbrad600 g

Fremgangsmåde

  1. Start med Brun farin, Honning og olie - jeg plejer at bruge en frost pose som blandings skål. Farin og Honning blades i posen med olien, til det er opløst
  2. Resten kommes i, men slut med Jack Danielsen
  3. Når det hele ligner brunt vand og lugter af sprut, så kom svinemørbrad'en i posen - Luk den og lig den i køleskabet
  4. Vend posen hver anden time - efter 10 timer er den klar til grillen

Hvis du synes den godt kan klare lidt extra whiskey smag, så reducer mængden af brun farin og lime + et ekstra skud Jack D.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger