Italiensk flæskesteg

Flæskesteg på italiensk - Simple as that!

StegenTil 4-6 person(er)

  • Flæskesteg (kamsteg, ribensteg ovs. vælg selv)1 stk
  • Rosmarin 1 bundt
  • Hvidløg6 fed
  • Salt og peber ca. 2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Gnid salt og peber ind mellem sværene på stegen. Stik 3 kløvede hvidløgsfed ind mellem sværene samt en smule rosmarin.
  2. Smør dit fad med olie og læg en bund af rosmain og resterende hvidløg. Kom stegen i fadet.. Doh!
  3. Stegen skal i ovnen i en time ved 180 grader (varmluft). Derefter giver du den 15 min ved 200 grader, hvoraf de sidste 5 min er ved grill.
    Stænk din steg undervejs med eget fedt og hold øje med sværen.

NB! Yderlig væde kan tilføres dit fad midt i stegningen ved ønsket om en saftig steg og udnyttelse af fond. (vand)

Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger