Isroulade med lakridsmarcipan og hvid chokoladeis

Årh det er lækkert det her... Jeg elsker jo kombinationen af lakrids og hvid chokolade. Til denne isroulade er der brugt de bedste råvarer bestående af lakridsmarcipan fra Johan Bülow, som er lavet af groft og finthakkede californiske mandler og hvid chokoladeis fra Svaneke is, som er lavet på natures egne råvarer. Den nemmeste dessert jeg længe har lavet!

IgredienserTil 2-3 person(er)

  • Lakridsmarcipan200 g
  • Hvid chokoladeisca. 3 dl

ToppingTil 2-3 person(er)

  • Citronskal

Fremgangsmåde

  1. Rul marcipanen ud så tyndt som muligt mellem to stykker bagepapir. Jeg synes selv at min blev en smule for tyk :)
  2. Fordel den hvide chokoladeis på to tredjedele af marcipanen og rul marcipanen omkring isen som en roulade, og så den ende uden is bliver lukningen. Det skal gå lidt stærkt da isen hurtigt smelter.
  3. Pak rouladen ind i bagepapir og kom den i fryseren (gerne et par timer).
  4. Skær fine skiver af rouladen og pynt med lidt revet citronskal.
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger