En sund og sukkerfri is, med en dejlig smag af banan, fersken og vanilje.

IngredienserTil 12 person(er)
- øko æggeblommer2 stk
- frosne bananer 2 stk
- frosne ferskner2 stk
- honning3 spsk
- vanilje1 spsk
Fremgangsmåde
- Hæld æggeblommerne op i en foodprocessor sammen med honningen. Pisk luftigt.
- Tilsæt de frosne bananer.
- Tilsæt de frosne ferskner.
- Tilsæt vaniljen, og kør massen rundt indtil den er klumpfri.
- Fordel bananmassen i dine isforme og sæt på køl inden de spises, gerne natten over.
Jeg har ispindeforme fra IKEA, men du kan selvfølgelig bruge hvilke som helst forme.
Tags:dessert, dessert opskrift, dessertopskrift, gluten og laktosefri opskrift, hurtigt, is, isopskrift, ispinde, lækkert, mad, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nemme opskrifter, nemt, opskrifter, paleo, paleo is, paleo opskrift, paleois, paleoopskrift, palæo, stenalder, stenalderkost, sund, sundt, æg