Ispind med banan og fersken

En sund og sukkerfri is, med en dejlig smag af banan, fersken og vanilje.

IngredienserTil 12 person(er)

  • øko æggeblommer2 stk
  • frosne bananer 2 stk
  • frosne ferskner2 stk
  • honning3 spsk
  • vanilje1 spsk

Fremgangsmåde

  1. Hæld æggeblommerne op i en foodprocessor sammen med honningen. Pisk luftigt.
  2. Tilsæt de frosne bananer.
  3. Tilsæt de frosne ferskner.
  4. Tilsæt vaniljen, og kør massen rundt indtil den er klumpfri.
  5. Fordel bananmassen i dine isforme og sæt på køl inden de spises, gerne natten over.

Jeg har ispindeforme fra IKEA, men du kan selvfølgelig bruge hvilke som helst forme.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger