Lækre og sprøde ingefærcookies med et touch af kanel og lækre lyse chokoladestykker.

IngredienserTil 8 person(er)
- Hvedemel150 g
- Rørsukker100 g
- Stødt ingefær1 tsk
- Kanel1 tsk
- Koldt smør125 g
- Syltet ingefær2 spsk
- Lys chokolade75 g
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Bland mel, rørsukker, stødt ingefær, kanel, hakket ingefær og smør i tern i en skål. Først vil det være meget "crumble"-agtigt, men så snart smøret er blevet blødt bliver det en samlet masse. Jeg startede ældningen i en skål men hældte det hurtigt ud på bordet, da det gjorde ældningen nemmere.
- Æld derefter den hakkede lyse chokolade i dejen.
- Rul dejen til en stang og skær 16 skiver.
- Fordel dem på to bageplader og giv dem et lilletryk så de bliver lidt fladere.
- Bag hver bageplade for sig i ca. 12-14 minutter.
- Køl dem af på en bagrist og nyd dem med en kop kaffe, julete eller kold mælk.