Ingefærcookies med kanel og lys chokolade

Lækre og sprøde ingefærcookies med et touch af kanel og lækre lyse chokoladestykker.

IngredienserTil 8 person(er)

  • Hvedemel150 g
  • Rørsukker100 g
  • Stødt ingefær1 tsk
  • Kanel1 tsk
  • Koldt smør125 g
  • Syltet ingefær2 spsk
  • Lys chokolade75 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland mel, rørsukker, stødt ingefær, kanel, hakket ingefær og smør i tern i en skål. Først vil det være meget "crumble"-agtigt, men så snart smøret er blevet blødt bliver det en samlet masse. Jeg startede ældningen i en skål men hældte det hurtigt ud på bordet, da det gjorde ældningen nemmere.
  3. Æld derefter den hakkede lyse chokolade i dejen.
  4. Rul dejen til en stang og skær 16 skiver.
  5. Fordel dem på to bageplader og giv dem et lilletryk så de bliver lidt fladere.
  6. Bag hver bageplade for sig i ca. 12-14 minutter.
  7. Køl dem af på en bagrist og nyd dem med en kop kaffe, julete eller kold mælk.
Tags:, , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger