Brunch på Restaurant Sult

En lørdag i marts tog jeg en veninde under armen, og tog på Restaurant Sult for at prøve deres brunch. Jeg havde nemlig hørt SÅ meget godt om den, plus, de skriver hvilke retter er gluten- og/eller laktosefrie, hvilket er top nice, for så skal man ikke spørge tjenerne hele tiden.

Vinderen af mygge-have-grisen

Så har vi fundet en vinder af mygge-have-grisen fra Naturesource, en picnickurv og fire portionsglas. Vinderen er trukket via Random.org, som finder et vilkårligt nummer inden for det interval vi angiver. I dette tilfælde fik vi 39 kommentarer og kommentar nummer 24 har vundet. Gad vide hvem der gemmer sig bagved det nummer?

Give away: Mygge-have-gris, picnickurv og portionsglas

Efter en uge fyldt med lækre picnic opskrifter har Naturesource.dk været så søde at donere en mygge-have-gris. Grisen har den fantastiske funktion at den, sammen med en myggespiral, holder myggene væk på de lange varme sommeraftner. Grisen afgiver blide dufte, som er 100% naturlige, baseret på plante ekstrakter og æteriske olier. Helt fri for giftige stoffer. Perfekt hvis du er på picnic, så stranden eller bare indtager aftensmaden i haven. Udover have grisen og 10 myggespiraler, smider vi selv en lækker picnickurv og fire portionsglas oven i hatten. De fire glas er velegnet til fx cheesecake i glas eller rejecocktail i glas.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar, hvor du fortæller hvor du foretrækker at holde din picnic. Husk at angive din mail, så vi kan kontakte dig hvis du vinder.

Vinderen af fire cafe tallerkner

Så har jeg fundet en vinder af de fire dekorative cafe tallerkner. Vinderen er fundet blandt alle der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Jeg har lavet min egen lille tombola og har skrevet alle mails med tilhørende navn på lodsedler. Rystet posen og trukket et navn. Se vinderen nedenfor.

Det kan faktisk betale sig at følge lidt med fremover. Allerede om lidt over en uges tid er der en ny give away i vente. Så husk at følge med på Bloglovin' eller Facebook.

Give away: Franske cafe tallerkner

I anledningen af at vi på søndag udgiver vores første nyhedsbrev har vi valgt at udlodde en give away bestående af fire dekorative cafe tallerkner fra Rosanna. Det kræver blot at du tilmelder dig nyhedsbrevet. Det vil sige at hvis du allerede er tilmeldt er du en del af konkurrencen. Tallerknerne har i fire forskellige motiver og har en værdi af 345 kr.

Vi kommer på ingen måde til at spame din indbakke. Nyhedsbrevet udkommer hver den første søndag i måneden, og formålet er udelukkende at inspirere dig. Det vil altid indeholde månedens tema, en pdf med råvarer i sæson samt en juice opskrift lavet af disse. Derudover vil der være en masse anden inspiration som fx andre madblogs der er værd at følge, lækre spisesteder, eksklusive konkurrencer og give aways m.m.

Nyhedsbrev fra Mad Kollektivet

Vi har længe haft et ønske om at lave et nyhedsbrev til vores mange læsere. Nu er vores ønske blevet en realitet og det første udkommer søndag d. 1. juni. Derfor er det også ved at være tid til at tilmelde sig det.

Vi tager stærkt afstand fra de mange indbakker som dagligt bliver spamet med underlige ting og sager. Vi laver kun et månedligt nyhedsbrev. Et nyhedsbrev som skal inspirere dig. Et nyhedsbrev som altid vil indeholde månedens tema, en pdf med råvarer i sæson samt en juice opskrift lavet af disse. Derudover vil der være en masse anden inspiration som fx andre madblogs der er værd at følge, lækre spisesteder, eksklusive konkurrencer og give aways m.m.
Tilmeld dig her

Give away vinderen er…

Nøj hvor er vi glade for at se hvor mange der har deltaget i vores konkurrence. Jeg har helt ondt i hånden af at skrive jeres navne ned på lodsedler. :D Vinderen nu fundet og afsløres nedenfor.

Det kan faktisk betale sig at følge lidt med fremover. Allerede om et par måneder er der en ny give away i vente. Så husk at følge os på Bloglovin', Facebook og Instagram.

Give away:
Suppeskåle fra Rosanna

Så er det tid til en give away igen... YAY! Sholeb udlodder 6 store suppe skåle fra Rosnanna. Skålene har 6 smukke efterårsfarver og kommer i en lækker æske. Virkelig smukt og lækkert design der passer ind i et hvert køkken! Skålene har en værdi af 465 kr. Der er ikke de store krav for at deltage så det er bare at komme i gang!

Vi holder sommerferie

Så er det ved at være tid til, at vi alle her i kollektivet skal et smut på ferie. Ida og Anders skal køre Italien tynd for vine. Eik og jeg skal spise lækker fisk på vores roadtrip i Island. Marlene og Frede skal både spise skagensrejer, på turne i Tyskland og hente deres lille hundehvalp. Vanessa og Mads skal også til Italien, hvor de skal nyde lækre italienske specialiteter, stresse af og læse en masse bøger. Shøle bliver i Danmark hvor hun skal hygge sig med sin skønne familie. Kaspar har allerede været et smut på Roskilde og mangler nu kun at komme sig igen :)

Give away vinderen er…

Tænk engang at der er så mange der har deltaget i vores lille konkurrence. Vi er meget glade og beærede! Tusind tak! Det kan faktisk betale sig at følge lidt med fremover. Allerede om et par måneder er der en ny give away i vente. Så husk at følge os på Bloglovin', Facebook og Instagram.

Vinderen er fundet via random.org, hvor der genereres et tal ud fra alle de 30 kommentarer vi har fået. I dette tilfælde er det kommentar nummer 3 der har vundet: "Fine skåle og fantastiske opskrifter! Tusind tak!! Mine piger fantaserer om at vi afprøver denne http://madkollektiv.dk/flodeis-med-lakrids/"

Give away:
Is skåle fra Rosanna

Det er, i andledningen af den forgangne uges is tema, blevet tid til vores første give away. YAY! Den kære Sholeb udlodder 4 is skåle fra Rosnanna. Skålene er i 4 friske farver og kommer i en lækker æske. Virkelig smukt og lækkert design der passer ind i et hvert køkken! Skålene har en værdi af 295 kr. Der er ikke de store krav for at deltage så det er bare at komme i gang!