Indisk dahl

På indisk betyder dahl bønner og linser. Her er en lækker sydindisk dahl af grønne linser og lækre indiske krydderier.

IngredienserTil 6 person(er)

  • Grønne linser550 g
  • Flåede tomater3 dåser
  • Løg1 stk
  • Olie1 dl
  • Madraskarry4 spsk
  • Spidskommen1 spsk
  • Ingefær1 spsk
  • Kardemommekapsler6 stk
  • Hvidløg6 fed
  • Citronsaft
  • Salt og peber

TilbehørTil 6 person(er)

  • Drænet yoghurt
  • Koriander
  • Naan brød
  • Evt. mango chutney

Fremgangsmåde

  1. Hak løget og svits det i olie til det er gennemsigtigt. Tilsæt alle krydderierne. Husk at give kardemommekapslerne en tur i morteren, så de åbner sig.
  2. Tlsæt de flåede tomater og bring det i kog. Når det koger tilsættes linserne (Hvis der mangler væde dækkes linserne med vand).
  3. Lad linserne koge sig møre i ca. 1 ½ time.
  4. Smag til med citron, salt og peber.
  5. Server med hakkede koriander, yoghurt, naan brød og evt. mango chutney.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger