Temaet er 'mad i pakker', og hvad kan man finde på at pakke ind? Farsbrød er godt - og det er indbagt farsbrød bestemt også. Denne gang blev det med en masse champignoner, løg og hvidløg og det var et stort hit :o)

IngredienserTil 8 person(er)
- Løg1 stk
- Hvidløg3 fed
- Champignon 1 pakke
- Hakket svinekød500 g
- Æg2 stk
- Hvedemel100 g
- Butterdej1 pakke
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
- Skær løg og champignoner ud i små tern og pres hvidløget. Steg det hele på en pande, indtil væsken er fordampet og løgene samt champignonerne er blevet bløde.
- Rør hakket svinekød, æg, mel samt champignonblanding til en fars og 'smag til' med salt og peber (dette behøver ikke være bogstavelig talt).
- Spred butterdej ud i en bradepande beklædt med bagepapir, og fordel farsen ovenpå, til det har form som du ønsker det. Luk nu butterdejen rundt om farsen.
- Bag farsbrødet i omkring 45 minutter ved 200 grader, eller indtil det er gyldent og lækkert.