Indbagt farsbrød

Temaet er 'mad i pakker', og hvad kan man finde på at pakke ind? Farsbrød er godt - og det er indbagt farsbrød bestemt også. Denne gang blev det med en masse champignoner, løg og hvidløg og det var et stort hit :o)

IngredienserTil 8 person(er)

  • Løg1 stk
  • Hvidløg3 fed
  • Champignon 1 pakke
  • Hakket svinekød500 g
  • Æg2 stk
  • Hvedemel100 g
  • Butterdej1 pakke
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Skær løg og champignoner ud i små tern og pres hvidløget. Steg det hele på en pande, indtil væsken er fordampet og løgene samt champignonerne er blevet bløde.
  2. Rør hakket svinekød, æg, mel samt champignonblanding til en fars og 'smag til' med salt og peber (dette behøver ikke være bogstavelig talt).
  3. Spred butterdej ud i en bradepande beklædt med bagepapir, og fordel farsen ovenpå, til det har form som du ønsker det. Luk nu butterdejen rundt om farsen.
  4. Bag farsbrødet i omkring 45 minutter ved 200 grader, eller indtil det er gyldent og lækkert.
Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger