Hvidvinsglaseret chorizo

Endnu en spansk sag fra Timm Vlademirs køkken. Hvidvinsglaseret chorizo er perfekt som en del af det spanske tapasbord eller som en lækker forret. Pølsen bliver dejlig mør og saftig. Give it a try!

IngredienserTil 4 person(er)

  • Chorizo250-300 g
  • Hvidvin1 flaske
  • Rosmarin eller timian2 kviste
  • Friskhakket persille eller basilikum til servering

Fremgangsmåde

  1. Fjern først den yderste hinde på chorizoen og skær i 1 cm tykke skiver på skrå.
  2. Kom herefter chorizo, hvidvin og urter i en gryde og lad det hele koge ned over medium varme. Rør ofte i gryden indtil vinen er helt indkogt og der er ca. 1 dl. vin tilbage i bunden af gryden.

Server chorizoen med lidt af den indkogte hvidvin, godt brød, mojo og et drys urter.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger