Hvidvins kylling med timian og hvidløg

Endnu en dejlig simreret til efterårets mørke, kolde aftener. Godt med vin, smag og kærlighed :)

IngredienserTil 2 person(er)

  • Kyllingefileter2 stk
  • Hvidløg8 fed
  • Frisk timian1 håndfuld
  • Hvidvin3-4 dl
  • Olivenolie2 spsk
  • Smør25 g
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i mindre stykker, og brun dem i olivenolie og smør. Krydr med salt og peber.
  2. Pil hvidløgene, og tilsæt de hele fed hvidløg til retten. Tilsæt dernæst frisk timian, og til sidst hvidvinen. Lad retten simre ved svag varme i ca. 40 min.
  3. Server med ris til og lidt ekstra frisk timian på toppen, samt resten af den kølige hvidvin :)

Inspiration til flere opskrifter af simremad.

Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger