Hvidløgsrejer med piri piri chili

De bedste hvidløgsrejer man kan tænke sig. Helt fantastiske som forret og så er de bare smukt præsenteret i støbejernsgryderne fra Le Creuset.

IngredienserTil 6 person(er)

  • Tigerrejer60 stk
  • Olivenolie1 1/2 dl
  • Hvidløg18 fed
  • Tørret piri piri chili12 stk
  • Persille2 spsk
  • Salt og peber

TilbehørTil 6 person(er)

  • Ciabattabrød

Fremgangsmåde

  1. Portionsanret rejerne i 6 skåle. I dette tilfælde er de anrettet i små støbejernsgryder, men alt kan bruges.
  2. Kom ca. 1/4 dl olie, tre snittede hvidløg, to piri piri chillier og et nip hakket persille i hver skål.
  3. Vend det forsigtigt med en ske og krydr med salt og peber.
  4. Lad dem trække i marinaden i et par timer eller natten over.
  5. Tænd ovnen på 200 grader.
  6. Kom de små skåe/gryder i ovnen uden låg og varm dem igennem i ca. 10-15 minutter. Hold øje med dem! Så snart olien koger skal rejerne kun have to minutter.
  7. Server retten i dine skåle sammen med ciabattabrød, som med fordel kan dybbes i olien. Mums det er lækkert!
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger