Eiks Huevos Rancheros

Huevos Rancheros er en spansk morgenmadsret. Den laves oprindeligt på en hulens masse peberfrugter, tomater, chili osv., men jeg kan ikke tåle peberfrugter, så derfor er den Eik-ish. Huevos Rancheros er fantastisk om morgenen, til frokost eller som aftensmad.

IngredienserTil 2 person(er)

  • øko æg4 stk
  • hakket oksekød500 g
  • løg1 stk
  • chili1 stk
  • tomater400-500 g
  • hvidløg2 fed
  • salt & pebertil smagning
  • olivenolietil stegning

Fremgangsmåde

  1. Start med at pille løg, hakke dem groft, skylle chillien, hakke groft, pille hvidløg, hakke groft, skylle tomater, hakke groft.
  2. Smid løg, chili og hvidløg på en middelvarm pande med olivenolie. Svits. Tilsæt så kød og brun af.
  3. Når kødet er brunt, tilsæt så tomaterne og lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skru ned på lav varme, og knæk æggene i hvert sit 'hjørne' af panden. Sæt låg på, og lad det passe sig selv i 10-12 minutter.
  5. Når æggehviden er fast, tag da panden af varmen og server!
  6. Her har jeg serveret mine huevos rancheros med bønnepasta, som absolut ikke er paleo :p

Det er sådan en simpel og fantastisk ret! Du kan endda bruge kødsovs-rester hvis du har det liggende i fryseren eller i køleskabet. Du kan også bruge dåsetomater i stedet for friske tomater, og du kan faktisk tilsætte hvilken som helst grønsag som du ønsker.. champignon, peberfrugt, brokkoli osv.

<3

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger