Hønsesalat med asparges og champignon

I min verden er der intet bedre end en hjemmelavet hønsesalat. Denne hønsesalat blev lavet til en påskefrokost og den gik rent ind hos hele familien. Den skal uden tvivl laves igen.

IngredienserTil 8 person(er)

  • Hel kylling1 stk
  • Asparges1 dåse
  • Champignon400 g
  • Ymer1-2 dl
  • Mayonaise5 spsk
  • Creme fraiche5 dl
  • Citron1/2 stk
  • Dijon sennep1-2 tsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog kyllingen i en times tid. Lad den køle af og flå den efterfølgende. Jeg synes der er noget charmerende i at alle stykkerne ikke er lige store og de ikke har fine snit fra en kniv. Men det er jo smag og behag.
  2. Snit champignonerne fint og steg dem i lidt smør og olie. Lad dem køle helt af.
  3. Bland ymer, mayonaise, creme fraiche, dijon sennep og citron.
  4. Kom den kolde kylling, champignon og hakkede asparges ned til dressingen.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere citron eller sennep.
Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger