Hoisin-glaseret laks

Mmmm hoisin sause og laks i den bedste kombination. Denne hoisin-glaseret laks tager dét at spise fisk til et helt andet niveau. Vi er slet ikke gode nok til at marinere vores fisk så det faktisk kommer til at smage af noget. Denne hoisin marinade er virkelig et godt bud på en anderledes måde at tilbedrede fisk på.

IngredienserTil 2 person(er)

  • Soya1/2 dl
  • Vand1/2 dl
  • Hoisinsauce2 spsk
  • Hvidløg2 fed
  • Ingefær2 gange 1 cm
  • Honning1 spsk
  • Lime1 stk
  • Laks ca. 500 g
  • Sesamolie
  • Sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Kom soya, vand, hoisin sauce, revet hvidløg, revet ingefær, honning og en halv lime i en pande og kog det ind til en tykkere masse. Typisk er den færdig når du kan køre en ske igennem og den efterlader en streg i gaseringen.
  3. Kom laksen i et ildfast fald smurt med lidt sesamolie.
  4. Pensl halvdelen af glaseringen på laksen og lad resten stå til anden omgang.
  5. Bag laksen i 10 minutter, tag den ud og giv den så det sidste af glaseringen.
  6. Kom laksen tilbage i ovnen og bag i 10 minutter. Det er vigtigt at være opmærksom på at stegetiden kan variere afhængig af størrelsen på dine laksestykker.
  7. Server laksen med limebåde, og evt. som her med lækre edamamebønner med salt og citron.
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

    • Det er virkelig også lækkert Sune :)