Hjertesalat med gravad laks og dild-sennepssovs

Dette er en opskrift på en lille lækker hapser som er SÅ nem at lave og anrette, at det næsten er sjovt. Jeg synes det fungerer perfekt som en lille hapser mellem måltider og også som forret eller snack til gæster.

Til 3-4 person(er)

  • Gravad laks, skåret i strimler200-250 g
  • Hjertesalat1 stk
  • Dild-sennepssovs, efter behov

Fremgangsmåde

  1. Bræk salatbladene af og skyl dem.
  2. Dup salatbladene tørre med fx et viskestykke eller køkkenrulle så laksen ikke kommer til at ligge i vand.
  3. Fordel den strimleskårede laks på salatbladene og hæld dild-sennepssovs over, alt efter hvor meget sovs du gerne vil have på.
  4. Og HAPS!

Hvis du ikke lige ved hvordan du laver en dild-sennepssovs, så kan du fx blande grov dijonsennep, citronsaft og dild sammen – det smager super godt. Men du kan også bruge den nede fra netto ;)

Inspiration til flere retter med laks:

Risotto med rejer og laks

Laksepakker med hasselnøddesmør og asparges

Fuldkornspizza med hytteost, rucola og røget laks

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger