Hjemmelavet müsli

Der er intet som at lave sin mad fra bunden. Det gælder også müslien til morgenmaden. Det er nemt og så kan det holde sig i flere dage. Derfor kan man kan lige så godt lave rigeligt, når nu man er i gang.

IngredienserTil person(er)

  • Speltflager50 g
  • Havregryn50 g
  • Hasselnødder25 g
  • Mandler25 g
  • Græskarkerner25 g
  • Solsikkekerner25 g
  • Honning2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Smelt honningen på en pande.
  2. Tilsæt speltflangerne og havregryn, og rist det let under konstant omrøring.
  3. Rør hakkede nødder og kerner i, og varm alt godt igennem. Vær opmærksom på at müslien ikke bliver brænder på.

Så let er det… Nu er der ingen undskyldning for ikke at lave hjemmelavet müsli :)

TIP: Når müslien er kølet af kan den holde sig flere dage i en lufttæt beholder.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger