Hjemmelavet er altid bedst.

Til person(er)
- hvidløgsfed5-10 stk
- god olivenolie½-1 l
Fremgangsmåde
- Pil og rens hvidløg. Hak groft.
- Bland med olivenolie i ønsket beholder.
Jo mindre olivenolie og mere hvidløg, jo stærkere bliver hvidløgsolien.. sjovt nok.
Jeg kan godt lide den lidt krads, så har jeg ca. 10 fed og ½ liter olie. Men det kommer også lidt an på din flaske, eller hvad du nu vælger at opbevare hvidløgsolien i.
Olien kan holde sig i meget lang tid på køl – i hvert fald 3 mdr.
Tags:blog, gluten og laktosefri opskrift, hjemmelavet hvidløgsolie, hjemmelavet olie med hvidløg, hurtigt, hvidløg, hvidløgsolie, mad, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nemme opskrifter, olie med hvidløg, opskrift, opskrifter, paleo opskrift, paleoopskrift, sund
Det anbefales ikke at opbevare det mere end end uge i køleskab da hvidløg i planteolie kan udvikle blåsyre og give alvorlig pølseforgiftning hvis det ikke er varmebehandlet
God pointe Brian. Tak for det godt råd!