Gulerodssuppe

Lækker, cremet gulerodssuppe med et "pikant" twist.

Ingredienser til 6 portionerTil 3 person(er)

  • Gulerødder400 g
  • Løg2 stk
  • Smør25 g
  • Buko Pikant ost100 g
  • Grønsagsboullion1 l
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Riv gulerødderne groft på et rivejern og snit løgene fint.
  2. Smelt smøret i en gryde, og svits løg og gulerødder deri.
  3. Tilsæt bouillion terninger, kogende vand, og pikantost. Lad det simre ved svag varme til osten er smeltet, og suppen er jævn. Serveres evt. med groft brød til.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 6 kommentarer

Dine oplysninger

  1. Elsker bare gulerodssuppe især denne som jeg lavede i søndags. Jeg er med på to lodder følger via bloglovin

    • Hej Helena,

      Hvor er det fantastisk du allerede har lavet suppen :) Tak fordi du har lyst til at følge med, vi håber vi kan inspirere dig.

  2. Wooop – dette minner mye om favorittsuppen – så det er klart denne som får en stemme)

  3. Kristina K Svar

    Super opskrifter! Ingredienserne er sådan nogle jeg altid har i huset. Såden kan redder en hver aftenmadskrise hos mig. Jeg følger via bolglovin og delatger med 2 lodder…

    • Det er det nemligt Kristina! Du skal helt sikkert prøve opskriften når den næste aftensmadkrise opstår :)