Gulerodskage med valnødder

YAY! Jeg er enelig blevet færdiguddannet og det skulle forleden fejres på mit nye arbejde. Derfor valgt jeg at servere denne altid succesfulde gulerodskage med lækker flødeostecreme og valnødder. MUMS!

GulerodskageTil 24 person(er)

  • Brun farin300 g
  • Solsikkeolie2 dl
  • Øko æg4 stk
  • Mel275 g
  • Bagepulver1 1/2 tsk
  • Salt1/2 tsk
  • Natron1 tsk
  • Kanel2 tsk
  • Revet gulerod375 g
  • Hakkede valnødder100 g

FlødeostecremeTil 24 person(er)

  • Flødeost naturel200 g
  • Blødt smør120 g
  • Flormelis180 g
  • Vaniljesukker2 tsk

PyntTil 24 person(er)

  • Hakkede valnødder100 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 185 grader.
  2. Farin og olie røres sammen.
  3. Rør et æg i ad gangen.
  4. Bland alle de tøre ingredienser og rør det sammen med sukker/æg massen.
  5. Rør de revede gulerødder og 100 g. hakkede valnødder i dejen.
  6. Hæld dejen i en bradepande (ca. 23 gange 33 cm.) som er foret med bagepapir.
  7. Bag den midt i ovnen i 45 minutter.
  8. Bland flødeostecremen ved at piske alle ingredienserne sammen.
  9. Når kagen er færdig skal den køle helt ned før ostecremen kan smøres på. Husk smørret skal være blødt inden du begynder at piske.
  10. Pynt med de resterende 100 g. hakkede valnødder.
  11. Sæt kagen på køl til den skal nydes.
Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger