Min kæreste elsker thai mad, så han diskede lige op med den her lækre ret til mig og vores datter - og vi var begge to vilde med den.

Til 3-4 person(er)
- kæmpe rejer, pillede300 g
- kylling i tern300 g
- gul karrypasta180-200 g
- kokosmælk1 dåse
- frisk thai basilikum1 håndfuld
- kaffir lime blade (friske eller tørrede)5 stk
- lime, skallen1 stk
- fiskesovs3 spsk
- kokossukker (eller rørsukker)1,5 spsk
- olie til stegning
- ekstra chili hvis ønsket
Fremgangsmåde
- Varm olien godt op i en gryde
- Tilsæt den gule karrypasta, og rør godt rundt så det ikke brænder på. Karrypastaen skal svitses og må ikke brænde på.
- Tilsæt så basilikum, kaffir limeblade og rør det hele godt rundt i 2-3 minutter.
- Tilsæt så kokosmælk, fiskesauce, limeskal og sukker - hvis du vil tilsætte ekstra chili så gør det nu.
- Lad retten koge op og lad den så stå og simre med låg på i ca. 5 minutter.
- Imens retten simrer, steg kyllingen på en pande med lidt olie, og smid så kyllingen op i gryden sammen med den gule karry.
- Lad det simre i et par minutter endnu inden du smider rejerne op i. Rejerne skal blot have 1-2 minutter i den varme ret, og så kan du servere retten! Vi serverede retten med ris som tilbehør.
Jeg er faktisk ret vild med den her ret, fordi jeg elsker kombinationen af gul karry, keffir limeblade og den friske thai basilikum. Og det at opskriften er nem, og at ingredienserne er noget man kan finde i de fleste supermarkeder, gør, at jeg elsker den her ret en lille smule mere
Min kæreste fandt opskriften her.
Andre asiatiske retter:
Thailandsk fiskesuppe med karrypasta, krabbe og sej
Tags:blog, gluten og laktosefri opskrift, gul karry pasta, gul karrypasta, hurtigt, karrypasta, kylling, lækkert, mad, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nemme opskrifter, nemt, opskrift, opskrifter, rejer, ris, suppe, thailandsk basilikum, thailandsk mad, thaimad