Grillet krebs med hjemmebagt krydderbrød og dild-mayo

Sensommeren byder på mange fristelser - ikke mindst krebsehaler. Grill dem og nyd dem sammen med en skøn Mayo og lækkert krydderbrød! Det er en super nem og flot grill forret.

KrebsTil 4 person(er)

  • Spanske flodkrebs fra Irma1 pakke

KrydderbrødTil 4 person(er)

  • Hvedemel150 g
  • Durumhvedemel100 g
  • Vand3 dl
  • Dild 2 kvist
  • Sukker1 tsk
  • Groft salt1 tsk
  • Groftstødt peber1 tsk
  • Groftstødt paprika1 nip
  • Oregano1 spsk

Dild-mayoTil 4 person(er)

  • Irmas salat Mayo1 pakke
  • Citron1 stk
  • Dild1 bundt
  • Paprika1 tsk
  • Salt1 tsk
  • Sukker1 tsk

Fremgangsmåde

  1. Dildmayoen laves på en færdigrørt mayo ligeledes fra Irma, tilsat 1 dusk finthakket dild, 2 spsk citronsaft, 1 tsk sukker, 1 tsk salt, 1tsk røget paprika og friskkværnet peber.
  2. Krydderbrødet laves på 15 gram gær , oprørt i vand . Tilsæt mel og rør til du har en tykflydende dej .
    Tilsæt derefter salt , sukker , lidt dild og en sps olivenolie.

    hæld dejen ud i en bradepande , lad den høvei 30 min ,
    overhæld med olivvenolie med løs hånd , og stænk med paprika, oregano, groft peber og groft salt.

    bag ved 200 grader i 20 min til brødet er gyldent.
  3. Krebs købes på frost, kogte og det hele så de bare skal tøes op og smides på grillen. La dem ikke ligge for længe - de er jo egentlig klar til at blive spist. Grillen giver dem bare lidt varme og så ser de flotte ud med lidt grill kulør ;)
  4. Sådan! Så er du klar til at servere!

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger