Sensommeren byder på mange fristelser - ikke mindst krebsehaler. Grill dem og nyd dem sammen med en skøn Mayo og lækkert krydderbrød! Det er en super nem og flot grill forret.

KrebsTil 4 person(er)
- Spanske flodkrebs fra Irma1 pakke
KrydderbrødTil 4 person(er)
- Hvedemel150 g
- Durumhvedemel100 g
- Vand3 dl
- Dild 2 kvist
- Sukker1 tsk
- Groft salt1 tsk
- Groftstødt peber1 tsk
- Groftstødt paprika1 nip
- Oregano1 spsk
Dild-mayoTil 4 person(er)
- Irmas salat Mayo1 pakke
- Citron1 stk
- Dild1 bundt
- Paprika1 tsk
- Salt1 tsk
- Sukker1 tsk
Fremgangsmåde
- Dildmayoen laves på en færdigrørt mayo ligeledes fra Irma, tilsat 1 dusk finthakket dild, 2 spsk citronsaft, 1 tsk sukker, 1 tsk salt, 1tsk røget paprika og friskkværnet peber.
- Krydderbrødet laves på 15 gram gær , oprørt i vand . Tilsæt mel og rør til du har en tykflydende dej .
Tilsæt derefter salt , sukker , lidt dild og en sps olivenolie.
hæld dejen ud i en bradepande , lad den høvei 30 min ,
overhæld med olivvenolie med løs hånd , og stænk med paprika, oregano, groft peber og groft salt.
bag ved 200 grader i 20 min til brødet er gyldent. - Krebs købes på frost, kogte og det hele så de bare skal tøes op og smides på grillen. La dem ikke ligge for længe - de er jo egentlig klar til at blive spist. Grillen giver dem bare lidt varme og så ser de flotte ud med lidt grill kulør ;)
- Sådan! Så er du klar til at servere!
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:blog, brød, grill, Irma, Krebs, krydderi, madblog, madblogs, Madkollektiv, madopskrifter, Mayo, skaldyr