Grillede frugtspyd med kokosmarcipan

Tag ikke fejl - desserten kan sagtens grilles. Her består den af grillede frugtspyd med marcipan som er vendt i lime og kokos. En virkelig lækker og eksotisk kombination. Du kan servere spydene med vaniljeis og chokoladesovs.

FrugtspydTil 10 person(er)

  • Mini ananas1 stk
  • Nektariner3 stk
  • Marcipan200 g
  • Kokosmelca. 3/4 dl
  • Frisk limesaft2 stk

ChokoladesovsTil 10 person(er)

  • Smelte chokolade150 g
  • Vand1 1/2 dl
  • Pisefløde2 spsk
  • Smør15 g

TilbehørTil 10 person(er)

  • Vanilje is1 l

Fremgangsmåde

  1. Gør først alle frugterne klar og skær dem i chunks. Der skal gerne være to stykker til hver spyd, så i alt 20 stykker ananas og 20 stykker nektarin.
  2. Skær marcipanen i 20 stykker og dyp hver stykke i limesaft og efterfølgende kokosmel.
  3. Kom frugt og marcipan på spydene og læg dem på en tallerken til de er klar til at blive grillet.
  4. Grill frugtspydene ved direkte varme ca. 3-5 minutter på hver side.
  5. I mens laves chokoladesovsen. Knæk chokoladen i stykker og kom det i en gryde med vand.
  6. Lun cholokaden ved middelvarme til det er smeltet. Kom fløde og smør i og rør til det er opløst.
  7. Server frugspydene med en god vanilijeis og den lune chokoladesovs.

TIP: Det hele kan sagtens laves før gæsterne kommer. Spyd og den færdige chokoladesovs sættes bare på køl til det er desserttid. Chokoladesovsen er dog bedst hvis den lige lunes igen. Enjoy!

Hvis du virkelig er en “do-it-yourself” person så har vi her en opskrift på hjemmelavet vaniljeis.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger