Denne granola er den bedste jeg længe har fået. Min veninde gav mig opskriften fra Christian Bitzs kogebog VBK. I skal prøve den!

IngredienserTil 10 person(er)
- Mandler 1 dl
- Hasselnødder1 dl
- Græskarkerner1/2 dl
- Ruggryn100 g
- Speltflager100 g
- Honning1 dl
- Brun farin2 spsk
- Tørrede tranebær1 dl
- Chiafrø1 spsk
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 245 grader.
- Hak nødder og frø som du ønsker og kom det på en bageplade med bagepapir sammen med ruggryn og speltflager.
- Rist det i ovnen i 10 minutter. Pas på det ikke brænder på. Jeg plejer at give det 5 minutter og så vender og jeg det, og giver dem 5 minutter mere. Hvis man glemmer at vende i det bliver det brændt - snakker af rigtig bitter erfaring :)
- Tilsæt honning, brun farin, tranebær og chiafrø og bland det godt.
- Kom det i ovnen igen ved 220 grader i 5 minutter.
- Lad granolaen køle af og kom det i en lufttæt beholder.
TIP: Chiafrø kan købes i Føtex og sikkert også andre store supermarkedkeder.
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:granola, hjemmelavet mysli, morgenmad, morgenmads knas, müsli, mysli, mysli med tranebær, topping til morgenmaden