Græsk-inspirerede frikadeller med oliven og feta.

FrikadellerTil 4 person(er)
- Svine/kalvefars450-500 g
- Løg1 stk
- Hvidløg2 fed
- Æg1 stk
- Mælk1/2-1 dl
- Mel2-3 spsk
- Feta100 g
- Oliven100 g
- Salt/peber
- Evt. chili
Fremgangsmåde
- Skær/bræk fetaosten ud i små tern, som hvis du lavede en salat og hak oliven i småstykker.
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Justér til med mel, hvis massen er for flydende.
- Form frikadellerne i den størrelse du ønsker og læg dem på en bageplade og sæt dem i ovnen i 20-25 minutter. Fordelen ved at sætte dem i ovnen er, at du mindsker brugen af olie samt at de passer sig selv, så du kan fokusere på andre ting i din madlavning.
Ønsker du stegeskorpe på dine frikadeller, vil jeg anbefale at gøre det på en pande med olie.