Græske frikadeller

Græsk-inspirerede frikadeller med oliven og feta.

FrikadellerTil 4 person(er)

  • Svine/kalvefars450-500 g
  • Løg1 stk
  • Hvidløg2 fed
  • Æg1 stk
  • Mælk1/2-1 dl
  • Mel2-3 spsk
  • Feta100 g
  • Oliven100 g
  • Salt/peber
  • Evt. chili

Fremgangsmåde

  1. Skær/bræk fetaosten ud i små tern, som hvis du lavede en salat og hak oliven i småstykker.
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Justér til med mel, hvis massen er for flydende.
  3. Form frikadellerne i den størrelse du ønsker og læg dem på en bageplade og sæt dem i ovnen i 20-25 minutter. Fordelen ved at sætte dem i ovnen er, at du mindsker brugen af olie samt at de passer sig selv, så du kan fokusere på andre ting i din madlavning.

    Ønsker du stegeskorpe på dine frikadeller, vil jeg anbefale at gøre det på en pande med olie.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger