Græskarkernesmør

Her har du gode flerumættede fedtsyrer, zink og bla bla bla. Græskarkernesmør er vildt godt. Sindssygt nemt. Kom i gang.

Ingredienser til 200 g. græskarkernesmørTil 2 person(er)

  • Græskarkerner200 g
  • Olie1 spsk
  • Salt efter smag

Fremgangsmåde

  1. Smid græskarkernerne op i din foodprocessor og blend. Blend. Blend. Blend. Og blend.
  2. Først bliver det til mel, og så bliver det grynet og så mister du tålmodigheden… og din foodprocessor skal nok lige have en pause.. og så blender du mere.
  3. Liiiiige pludselig begynder det at blive til noget der ligner noget fedtet noget.
  4. Og så er det, at jeg mister tålmodigheden og tilsætter olivenolie og salt. Men du kan sagtens undlade olivenolie, og bare blive ved med at blende….

TIP: du kan lave en max nice dressing med græskarkernesmør. Tag en klat og bland den med f.eks. et par spsk. olivenolie, frisk finthakket rød chili (alt efter hvor stærkt det skal være) og citron saft – mmmhh.

Som snack, kan du skære et par skiver agurker og smøre dem med græskarkernesmør.

Græskarkernesmør kan holde sig i op til 3 mdr. i køleskabet i en lufttæt beholder.

One love <3

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger