Græsk kylling i fad

Mmm... Græsk kylling i fad får mig til at tænke tilbage på mit besøg i grækenland med de solmodne tomater, lækre feta og kalamataoliven. Mums! Med meget få ingredienser har du en fantastisk og velsmagende ret!

IngredienserTil 3-4 person(er)

  • Hele kyllingelår 4 stk
  • Olivenolieca. 3 spsk
  • Blomme tomater600 g
  • Hvidløg4 fed
  • Frisk timian1/2 bundt
  • Kalamataolivenca. 1 håndfuld
  • Feta i ternca. 1 håndfuld
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Krydr de hele kyllingelår med salt og peber og brun dem af på en knald varm pande med ca. 1 spsk. olie.
  3. Imens skæres tomaterne i halve og hvidløgene i tynde stave og kommes i et ildfast fad.
  4. Kyllingen kommes oven på tomater og hvidløg og toppes med ca. halvdelen af timianen.
  5. Kom de sidste 2 spsk. olie over kyllingen og om det hele i ovnen i ca. 45 minutter.
  6. Tag fadet ud og fordel oliven, feta og den resterende friske timian på kyllingen.
  7. Så er der serveret!

TIP: Du kan vælge at spise kyllingen alene, med ris, perlebyg eller blomkålsris hvis du kører paleo stilen.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger