Glutenfrie cookies med mandler, hvid chokoalde og tranebær

De her cookies er super lækre. De er sprøde, og indeholder hverken mel eller smør. De let syrlig søde tranebær og den søde hvide chokolade komplimenterer hinanden suverænt. Prøv dem :)

IngredienserTil 6-12 person(er)

  • Mandler160 g
  • Sukker100 g
  • Bagepulver1 tsk
  • Vaniljepulver1/2 tsk
  • Salt1 knivspids
  • Æg2 stk
  • Tranebær60 g
  • Hvid chokolade80 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Blend mandlerne til mel.
  3. Bland den finthakkede nøddemel, sukker, salt, vanilje- og bagepulver i en skål.
  4. Pisk æggene i.
  5. Vend den grofthakkede hvide chokolade og tranebær i dejen.
  6. Fordel dejen i teskestore klumper med MEGET afstand imellem. Det er virkelig vigtigt, da dejen ellers vil flyde sammen. Jeg delte dejen på tre bageplader, for at være 100% sikker på, at undgå sammenflydning.
  7. Bag dem i 15 minutter til de er gyldne.
  8. Tag dem forsigtigt af bagepapiret og lad dem køle af på en bagerist.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger