Gluten- og laktosefri squashkage

Vi kender alle sammen gulerodskagen, hvad med squashkagen? Jeg kan faktisk bedre lide squashkagen fordi den er mere 'våd' en gulerodskagen. Den her opskrift kommer oprindeligt fra min søde nabo Tove, som har bagt den her kage i 30+ år - og her er så min version af den ;)

Til 8-10 person(er)

  • Øko æg3 stk
  • Olivenolie2,5 dl
  • Honning4 spsk
  • Groft revet squash med skræl5 dl
  • Mandelmel5 dl
  • Bagepulver2 tsk
  • Salt1 tsk
  • Vaniljepulver2 tsk
  • Stødt kanel3 tsk
  • Stødt kardemomme2 tsk
  • Hasselnødder1 håndfuld
  • Hakket mørk chokolade1 håndfuld

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovn på 175 grader
  2. Hak nødderne groft, stil til side
  3. Beklæd en bageform på ca. 30x40 cm. med bagepapir
  4. Bland det hele godt sammen, og hæld i bageformen
  5. Fordel de hakkede nødder på toppen af kagen
  6. Bag nederst i ovnen i ca. 45-60 min - kagen skal være gylden på toppen
  7. Tag kagen ud og drys det hakkede chokolade over, og lad smelte
  8. Spis!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger