Gazpacho

I en gazpacho har du den mest lækre og velsmagende sommersuppe man kan tænke sig. Det er super hurtig og nem aftensmad til travle dage. Det tager maks 15 minutter at bikse det hele sammen.

IngredienserTil 3 person(er)

  • Tomater3 stk
  • Agurk1 stk
  • Forårsløg1 stk
  • Hvidløg2 fed
  • Bladselleri3 stænger
  • Rød peber1 stk
  • Chili1 stk
  • Daggammelt brød uden skorpe70 g
  • Tomatjuice1 liter
  • Olie2 tsk
  • Sherry eddike2 tsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rens alle grøntsager og læg 1 stang bladselleri, 1/4 af den røde peber og 1/4 af agurken fra. Det skal bruges til topping til sidst.
  2. Agurken skal skrælles og chilien skal være uden korn. Skær det hele i gode chunks og kom grøntsager, brød og tomatjuice i en blender og blend suppen glat.
  3. Kom olie og sherry eddike i og smag til med salt og peber.
  4. Kom suppen i køleskabet mens du ordner toppingen.
  5. Den kvarte agurk, den kvarte røde peber og den ene stang baldselleri skæres i minitern og blandes sammen.
  6. Suppen anrettes i skåle med topping. HAPS! Det er bare skide sundt med en god gang grøntsager!

TIP: Suppen er uden tvivl bedst når den er iskold. Hvis dine grøntsager og tomatjuicen ikke er kold, kan suppen sagtens stå i køleren til den har den passende temperatur.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger