Fyldt kylling med philadelphia og soltørrede tomater

En af mine favorit kyllingeretter, som jeg har lavet siden.. ja i meget lang tid i hvert fald ;) Fyldet i kyllingen gør den meget lækker og cremet, for der er da ikke noget mere kedeligt end en tør kylling ;)

IngredienserTil 2 person(er)

  • Kyllingefilleter2 stk
  • Philadelphia, friskost naturel100 g
  • Soltørrede tomater i olie2 spsk
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • Kødnåle eller madsnor2 stk

TilbehørTil 2 person(er)

  • Couscous1 dl
  • Rød peber½ stk
  • Gul peber½ stk
  • Persille1 håndfuld
  • Tomat1 stk
  • Creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Kyllingefilletterne skæres op i siden på langs, men så de stadig hænger sammen i den ene side, et såkaldt sommerfuglesnit. Gør dette forsigtigt, og med en god skarp kniv så der ikke kommet unødvendige huller i kyllingefiletten.
  2. Åben kyllingefiletten og smør philadelphia på begge sider. Put dernæst en god skefuld soltørrede tomater på den ene side af hver kyllingefilet. Luk så kyllingefiletterne sammen med en kødnål eller madsnor.
  3. Steg kyllingefiletterne i lidt olie på en pande, først et par minutter ved høj varme og dernæst steg dem færdig på lidt under middel varme. Ca. 15-20 mn. alt afhængig af filtternes størrelse. Krydder dem med salt og peber under stegningen.
  4. Mens kyllingefiletterne steges gøres tilbehøret klart. Lav først couscous, og snit derefter grønsagerne fint og bland dem i den færdige couscous. Krydder evt. couscous salaten med lidt salt, peber og chili pulver. Server med creme fraiche til.
Tags:, ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger