Forret med parma og fersken

Denne forret kom sig egentlig af, at jeg ville lave en lækker salat med parma og fersken. Men da jeg stod med ingredienserne blev det i stedet til små salat-hapsere fyldt med saltet parma, sød fersken og dijonmayo. MUMS!

IngredienserTil 4-5 person(er)

  • Hjertesalat1 stk
  • Ferskenca. 1 1/2 stk
  • Parma5 skiver

DressingTil 4-5 person(er)

  • Dijon sennep 1/2 tsk
  • God mayo1 tsk
  • Olie2 tsk
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Tag salatbladene forsigtig fra hinanden så du får dem af i små både.
  2. Skær fersken i kvarte og derefter i ottendedele.
  3. Skær hver skive parma i over i halve og rul dem.
  4. Placer en rulle parma og en fersken i hver salatblad. Der bliver ca. 10 styk afhængig af salatens antal blade.
  5. Miks dressingen af dijon, mayo og olie, og smag til med lidt salt. Rør kraftig når olien kommer i. Det vil ligne at den skiller til at starte med, men den skal nok samle sig hvis du tæver den lidt med et piskeris. :)
  6. Dryp lidt dressing over hver salatblad og server på et fad. Spis med fingrene - det er så hyggeligt. :)
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger