Forårssalat med røget makrel, grønne asparges, radiser og smilende æg

Jeg elsker foråret! Det bedste er selvfølgelig de mange solskinstimer men også de vildt lækre ingredienser der popper op. Denne forårssalat er lavet af de bedste råvarer og får fuglene til at synge.

IngedienserTil 1 person(er)

  • Asparges8 stk
  • Røget makrel1/4 stk
  • Radiser3 stk
  • Æg2 stk

Fremgangsmåde

  1. Pil makrellen og sørg for der ikke er ben i! Der er virkelig ikke noget værre end at få et ben i munden når man nyder sin mad!!!
  2. Rist eller kog aspargen som du foretrækker. Jeg ristede mine i en smule olie i et par minutter så de stadig havde masser af bid.
  3. Kog æggene i 4-5 minutter så de er smilende når de skæres over. Mine fik desværre list for meget. :D
  4. Snit radiserne tyndt.
  5. Anret salaten med aspargesen i bunden, plukket makrel, radiser og æg. MUMS! Det er heaven!
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger