Passionsfrugt og hvid chokolade går bare hånd i hånd - længere er den ikke. Er de de to smage kombineret i flødeboller med passionsskum, marcipanbund og hvidchokolade. Enjoy!

MarcipanbundTil 10 person(er)
- Marcipan100 g
- Sukker10 g
- Mandler10 g
PassionsskumTil 10 person(er)
- Sukker75 g
- Glukosesirup40 g
- Vand30 g
- Pasteuriserede æggehvider1 bæger
- Sukker1 spsk
- Pulveriseret frysetørret passionsfrugt2 1/2 tsk
ChokoladeTil 10 person(er)
- Hvid chokolade af god kvalitet200 g
- Pulveriseret frysetørret passionsfrugt
Fremgangsmåde
- Smelt sukkeret til bundene og vend mandlerne deri så karamellen bliver fordelt.
- Hæld de karamelliserede mandler på bagepapir for at køle af.
- Hak mandlerne fint og æld det ind marcipanen.
- Rul marcipanen ud til ½ cm tykkelse og stik små bunde ud. Jeg brugte en tyl med en diameter på 1,5 cm. Rul den overskydende marcipan ud igen og stik de sidste bunde ud.
- Kog vand, 75 g sukker, og glukose til det er 117 grader. Brug et evt. et stegetermometer.
- Pisk æggehviden næsten stiv med en spsk. sukker.
- Hæld den flydende sukkermasse op til hviden i en tynd stråle og pisk i yderligere 8 minutter (JA - du læste rigtigt).
- Bland pulveriseret frysetørret passionsfrugt i skummet og smag til så det er som du ønsker det.
- Sprøjt skummet ud på bundene, så lige på som muligt og uden at det kommer ud over bunden.
- Lad dem hvile i en time på køkkenbordet før det overtrækkes med den hvide, tempereret chokolade.
TIP: Her forklarer Mette Blomsterberg hvordan du temperer din chokolade.
Tags:flødebolle, flødebolle med marcipanbund, flødeboller med hvid chokolade, flødeboller med passion, flødebolleskum, hjemmelavet flødebolle, passionsflødeboller, passionsskum