Fiskedeller med pak choy og aspargessalat

Jeg har fået min kasse fra Årstiderne og i der var også en opskrift på fiskedeller med pak choy og aspargessalat, som jeg vil dele med jer. Pak choy er en sprød asiatisk kål-agtig grøntsag der er virkelig lækker med citron. Det kan varmt anbefales.

FiskedellerTil 2 person(er)

  • Fiskefars (du kan vælge at lave den selv)400 g
  • Karry1/2 tsk
  • Friskrevet ingefær1x2 cm
  • Sesamfrø2 håndfuld
  • Rapsolie til stegning

Pak choy og aspargessalatTil 2 person(er)

  • Asparges1 bundt
  • Pak choy1 bundt
  • Øko citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rør den færdige fiskefars med karry og ingefær.
  2. Kom olie og et lag sesam på panden. Lad deller af fiskefarsen og kom dem på panden ovenpå sesamen.
  3. Drys med sesam igen så der nu er sesam på begge sider. Dellerne steges ved svag varme til de er lysebrune på begge sider.
  4. Imens laves salaten. Aspargesen lysteges på en pande med lidt olie.
  5. Hak pak choy ud og kom det i en skål.
  6. Når aspargesen er fædig kommes den op til pak choyen og der smages til med olie, citron både skal og saft og salt og peber.

Vupti – så er der serveret. Super nemt! Super hurtigt! Super lækkert!

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger