Jeg har fået min kasse fra Årstiderne og i der var også en opskrift på fiskedeller med pak choy og aspargessalat, som jeg vil dele med jer. Pak choy er en sprød asiatisk kål-agtig grøntsag der er virkelig lækker med citron. Det kan varmt anbefales.

FiskedellerTil 2 person(er)
- Fiskefars (du kan vælge at lave den selv)400 g
- Karry1/2 tsk
- Friskrevet ingefær1x2 cm
- Sesamfrø2 håndfuld
- Rapsolie til stegning
Pak choy og aspargessalatTil 2 person(er)
- Asparges1 bundt
- Pak choy1 bundt
- Øko citron
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rør den færdige fiskefars med karry og ingefær.
- Kom olie og et lag sesam på panden. Lad deller af fiskefarsen og kom dem på panden ovenpå sesamen.
- Drys med sesam igen så der nu er sesam på begge sider. Dellerne steges ved svag varme til de er lysebrune på begge sider.
- Imens laves salaten. Aspargesen lysteges på en pande med lidt olie.
- Hak pak choy ud og kom det i en skål.
- Når aspargesen er fædig kommes den op til pak choyen og der smages til med olie, citron både skal og saft og salt og peber.
Vupti – så er der serveret. Super nemt! Super hurtigt! Super lækkert!
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:Asparges, aspargessalat, blog, fiskedeller, fiskefars, fiskefrikadeller, hurtig aftensmad, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nem aftensmad, opskrift, opskrift med asparges, opskrift med pak choy, opskrift på fiskefriskadeller, opskrifter, pak choy