Fetadeller

Lækre cremede vegetar frikadeller med masser af feta :p

IngredienserTil 2 person(er)

  • Gulerod2 stk
  • Løg½ stk
  • Æg1 stk
  • Mel½ dl
  • Havregryn½ dl
  • Feta200 g
  • Salt & peber
  • Olie/smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødderne, og riv dem på et rivejern eller put dem i en foodprocessor/minihakker. Hak løget fint, eller put det sammen med gulerødderne i en foodprocessor.
  2. Bland mel, havregryn, æg, salt og peber, sammen med det finthakkede løg og gulerod.
  3. Smuldr fetaen i massen, og bland det godt sammen, så det bliver en jævn farsagtig masse.
  4. Varm olie og/eller smør på panden, og brug en spiseske til at lave "klatter"/deller på panden. Steg dem ved lidt over middel varme, og vend dem med en spatel efter et par minutter. Steg dem indtil de er gyldenbrune og faste.
  5. Server dem enten som tilbehør til kød, eller som vegetar hovedret med salat og brød til. Velbekomme!

Lidt inspiration til flere deller uden kød: Kikærtedeller og falafeldeller

 

 

Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger