After eight muffins

Jeg lavede disse after eight muffins til min kærestes fødselsdag for familien. De gik rent ind og de skal bestemt laves igen.

IngredienserTil 12 person(er)

  • Æg3 stk
  • Sukker250 g
  • Vaniljesukker1 tsk
  • Smør50 g
  • Creme fraiche1 dl
  • Kaffe2 spsk
  • Hvedemel350 g
  • Bagepulver2 tsk
  • God kakao fx. Vahlrona4 spsk
  • Salt1 nip
  • 70% chokolade100 g
  • After eight chokolader12 stk

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
  3. Smelt smøret og tilsæt creme frachie og kaffe. Køl det lidt af og vend det forsigtigt sammen med æggemassen.
  4. Bland mel, bagepulver, kakao og salt godt sammen og sigt det ned i dejen. Vend det forsigtigt til det har en ensartet konsistens.
  5. I et vandbad smeltes chokoladen som derefter også vendes rundt i dejen.
  6. Fyld 12 muffinsforme ca. to tredjedele op. Bræk After eight chokalderne og fordel hvad der svarer til en After eight chokolade i hver muffin.
  7. Bag dem i midten af ovenen i ca. 15 minutter.
  8. Lad dem køle af og server evt. med lidt flødeskum.
Tags:, , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

  1. Ole Svar

    De ser gode ud, men lige et spørgsmål, kaffe ? Er det instant, flydende eller kværnet bønner.
    Fortsæt den finde blog :-)
    \Ole

    • Hej Ole,
      Det er færdigbrygget kaffe. Du kan sagtens bruge instant kaffe til det. Bare bland det med vand og opløs kaffen inden du tilsætter det :)
      Håber det lykkedes og tak for de fine ord.
      //Anja