Havre- og hasselnøddeflager

En måned efter Valentine's Dag - Det skal fejres! Selvom Valentine's Dag er glemt, skal det jo ikke holde os andre tilbage for at lave noget lækkert til vores dejlige kærester, mænd, ægtefæller... Så her er en opskrift på havre- og hasselsnøddeflager som kan bruges i mange forskellige sammenhæng. Her er de brugt som snack på blodappelsin creme.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Smør75 g
  • Hvedemel3/4 dl
  • Havregryn1 dl
  • Hasselnøddekrymmel1/2 dl
  • Sukker1 dl
  • Bagepulver1/2 tsk
  • Lys sirup2 spsk
  • Piskefløde2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Smelt smørret og rør de øvrige ingredienser i.
  3. Læg dejklatter ud på plader med bagepapir.
  4. Bag i ca.5-6 minutter og lige til de bliver lidt gyldne.
  5. Løsn kagerne fra pladen, inden de er kølet helt af og læg dem på en rist.

Brug dem til is, cremet desserter eller blot som en lille snack til kaffen!

Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger