Dadelmasse

Dadelmasse bliver også kaldt dadelpuré og dadelmos. I bund og grund, er det et naturlig sødemiddel. Jeg bruger det f.eks. når jeg bager, til varm kakao eller til at lave paleo 'slik'.

Til person(er)

  • Friske dadler20 stk
  • Koldt vandca. 2 dl

Fremgangsmåde

  1. Fjern stenene fra dadlerne.
    Blend så vand og dadler sammen, enten med en stavblender eller med din foodprocessor. Du bestemmer selv hvor sød dadelmassen skal være, jo mere vand, jo mindre sød bliver den - og, jo mere vand, jo mere flydende bliver den også.
  2. Gem i køleskabet i en ren beholder. Jeg bruger en gammel glaskrukke - og med den ovennævnte mængde af dadler + vand, bliver krukken (ca. 30 cl) næsten fyld op.

Det bliver ikke nemmere.

Dadelmasse kan bruges til så mange forskellige ting. Prøv dig frem =) men jeg kommer også til at poste et par opskrifter med det i fremtiden!

<3

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger