Jeg har nu eksperimenteret lidt mere med mine cookies og her er en sjov variation - med guldkarameller. De er mere "slik"-agtige og super gode!

Ingredienser til 18 cookiesTil 9 person(er)
- Blødt smør200 g
- Brun farin1 1/2 dl
- Sukker1 dl
- Vaniljesukker2 tsk
- Æg1 stk
- Hvedemel3 dl
- Natron1 tsk
- Salt1/2 tsk
- Knuste cornflakes3 1/2 dl
- Havregryn2 1/2 dl
- Guldkarameller300 g
- Hakkede mandler1 1/2 dl
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen på 190 grader.
- Pisk smør, farin, sukker, vanilje og æg sammen i en stor skål, til det er luftigt.
- Bland mel, natron, og salt en en anden skål. Rør melblanding, cornflakes, havregryn, guldkarameller og nødder godt sammen med smøret.
- Brug en isske til at forme småkagerne og læg dem med godt afstand imellem dem, da de flyder ud når de bages. Jeg har 9 på en bageplade.
- Kagerne bages i 10 minutter og køles ned før de bliver sprøde og lækre.
Da der er karamel i kagerne er de lidt svære at styre udsensmæssigt, men det gør bare at de får et mere rustikt og individuelt udtryk.