Super lækre og sprøde chokoladescones som smager fantastisk lune med lidt smør eller som de er.

Ingredienser til 24 stk.Til 12 person(er)
- Smør125 g
- Brun farin3/4 dl
- 70% chokolade100 g
- Hvedemel7 dl
- Bagepulver4 tsk
- Salt1 knivspids
- Mælk3 dl
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 250 grader.
- Bland brun farin, mel, bagepulver og salt i en skål.
- Hak chokoladen.
- Smulr smøret ned i melet og mas det ind i melet til du har en smuldredej som hvis du laver en crumble.
- Tilsæt chokoladen og mælk og rør det sammen med en ske.
- Med to skeer former du 24 boller som afsættes på bageplader med bagepapir.
- Bag dem i 10 minutter og nyd dem lune. Mine smuldrede en smule, så jeg undgik at skære dem over og kom bare lidt smør på bagsiden af bollen. Det fungerede helt fint. :)