Chokolækre chokoladescones

Super lækre og sprøde chokoladescones som smager fantastisk lune med lidt smør eller som de er.

Ingredienser til 24 stk.Til 12 person(er)

  • Smør125 g
  • Brun farin3/4 dl
  • 70% chokolade100 g
  • Hvedemel7 dl
  • Bagepulver4 tsk
  • Salt1 knivspids
  • Mælk3 dl

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Bland brun farin, mel, bagepulver og salt i en skål.
  3. Hak chokoladen.
  4. Smulr smøret ned i melet og mas det ind i melet til du har en smuldredej som hvis du laver en crumble.
  5. Tilsæt chokoladen og mælk og rør det sammen med en ske.
  6. Med to skeer former du 24 boller som afsættes på bageplader med bagepapir.
  7. Bag dem i 10 minutter og nyd dem lune. Mine smuldrede en smule, så jeg undgik at skære dem over og kom bare lidt smør på bagsiden af bollen. Det fungerede helt fint. :)
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger