Hel fantastiske chokolademuffins med sprød skorpe og hasselnødder. Smager fantastisk med en lille klat creme fraiche og en kop kaffe.

IngredienserTil 8 person(er)
- 70% chokolade100 g
- Mælkechokolade160 g
- Smør60 g
- Hvedemel60 g
- Bagepulver1 tsk
- Salt1 knivspids
- Vaniljestang1 stk
- Øko æg2 stk
- Sukker135 g
- Hasselnødder60 g
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Smelt smør, den mørke chokolade og 100 g. mælkechokolade ved svag varme.
- Køl det ned mens du blader mel, salt og bagepulver.
- I en ny skål piskes sukker, æg og vaniljekorn til en luftig masse.
- Tilsæt den smeltede chokolade og melblandingen.
- Hak de resterende 60 g. mælkechokolade og hakkelnødderne.
- Fordel dejen i 8 muffinsforme og bag dem i 15 minutter i ovnen.
- Lad de 8 muffins køle helt af før du smager på dit lille mesterværk evt. med lidt creme fraiche til.