Chokolækker chokolademuffins

Hel fantastiske chokolademuffins med sprød skorpe og hasselnødder. Smager fantastisk med en lille klat creme fraiche og en kop kaffe.

IngredienserTil 8 person(er)

  • 70% chokolade100 g
  • Mælkechokolade160 g
  • Smør60 g
  • Hvedemel60 g
  • Bagepulver1 tsk
  • Salt1 knivspids
  • Vaniljestang1 stk
  • Øko æg2 stk
  • Sukker135 g
  • Hasselnødder60 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Smelt smør, den mørke chokolade og 100 g. mælkechokolade ved svag varme.
  3. Køl det ned mens du blader mel, salt og bagepulver.
  4. I en ny skål piskes sukker, æg og vaniljekorn til en luftig masse.
  5. Tilsæt den smeltede chokolade og melblandingen.
  6. Hak de resterende 60 g. mælkechokolade og hakkelnødderne.
  7. Fordel dejen i 8 muffinsforme og bag dem i 15 minutter i ovnen.
  8. Lad de 8 muffins køle helt af før du smager på dit lille mesterværk evt. med lidt creme fraiche til.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger