Chokoladebrud med popcorn

Chokolade er godt, popcorn er godt - sammen er det fantastisk! Men pas på, du kan ikke få nok og du får mega fedtede fingre! Yum!

Til person(er)

  • mørk chokolade100 g
  • øko smørca. 30 g
  • popcornca. 40-50 g

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og chokolade i en skål over vandbad.
  2. Når smør og chokolade er smeltet, hæld popcorn i. Bland det hele godt sammen. Popcornene skal være godt smadret ind i chokoladesmørret.
  3. Tag en skål, en bradepande, en tallerken - eller noget helt andet - beklæd den/det med bagepapir og hæld chokoladepopcornene i/på - og stil det ind i køleskabet.
  4. Lad chokoladebruddet køle helt af inden du enten skærer det ud, eller brækker det i stykker. 'Lade køle helt af' er når chokoladebruddet er helt stivnet.

Det er så nemt at lave det her chokoladebrud, og det smager SÅ godt – håber I kan lide det :)

 

Inspiration til andre opskrifter med chokolade:

Raw Food Chokokage

Laktosefri chokolademousse

Gateau Marcel 2.0

Pebermynteis med kiks og chokolade 

Chokoladebrud med nødder og skumfiduser

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger