Chokolade er godt, popcorn er godt - sammen er det fantastisk! Men pas på, du kan ikke få nok og du får mega fedtede fingre! Yum!

Til person(er)
- mørk chokolade100 g
- øko smørca. 30 g
- popcornca. 40-50 g
Fremgangsmåde
- Smelt smør og chokolade i en skål over vandbad.
- Når smør og chokolade er smeltet, hæld popcorn i. Bland det hele godt sammen. Popcornene skal være godt smadret ind i chokoladesmørret.
- Tag en skål, en bradepande, en tallerken - eller noget helt andet - beklæd den/det med bagepapir og hæld chokoladepopcornene i/på - og stil det ind i køleskabet.
- Lad chokoladebruddet køle helt af inden du enten skærer det ud, eller brækker det i stykker. 'Lade køle helt af' er når chokoladebruddet er helt stivnet.
Det er så nemt at lave det her chokoladebrud, og det smager SÅ godt – håber I kan lide det
Inspiration til andre opskrifter med chokolade:
Pebermynteis med kiks og chokolade
Chokoladebrud med nødder og skumfiduser
Tags:blog, chokolade, chokolade med popcorn, chokoladebrud, dessert, dessert opskrift, dessertopskrift, hurtigt, kageopskrift, kageopskrifter, lækkert, mad, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madopskrift, madopskrifter, nemme opskrifter, nemt, opskrift, opskrifter, popcorn