Chokoladeganache

Denne opskrift på chokoladeganache er en basis opskrift, som kan bruges til alle dine kager. Både til f.eks opsmøring og toppings. Man skal bruge ganachen når den er stadig en smule varm og løbende, da den bliver fast når den sættes i køleskab.

Til Ingredienser person(er)

  • Mørk chokolade200 g
  • Piskefløde1,6 dl
  • Smør1 spsk

Fremgangsmåde

  1. Kog piskefløden i en kasserolle mens du rør den rundt med en ske. Når fløden begynder at boble, sluk for varmen og kom hakket chokolade og smør ned i. Bliv ved med at rør rundt indtil alle ingredienserne er smeltet og hele massen har fået chokoladebrun farve. Køl den lidt ned og brug den til dine kager, cupcakes eller andre desserter.

Der kommer løbende opskrifter, hvor jeg bruger chokolade ganache, som topping og pynt. Men jeg kan f.eks. nævne disse:

Oreokage

Banan og pekannødde cupcakes

Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger