Cheesecake i glas

Cheesecake i glas er den perfekte måde at medbringe en dessert til en picnic. De fine portions glas er gør det nemt at transportere og spise. I denne cheesecake har skyr erstattet creme fraiche/fløde. Det gør den mindre fed, og det fungerer i mine øjne rigtig godt. Du kan selvfølgelig vælge at lave en stor cheesecake i stedet for 8 portionsanrettede. I så fald skal du bruge en springform på ca. 18 cm.

BundTil 8 person(er)

  • Digestive kiks200 g
  • Smør100 g

FyldTil 8 person(er)

  • Skyr150 g
  • Flødeost300 g
  • Vanilje 2 stænger
  • Sukker75 g
  • Citronsaft2 tsk

ToppingTil 8 person(er)

  • Danske øko jordbær16 stk

Fremgangsmåde

  1. Blend kiksene helt fint og smelt smøret i en gryde.
  2. Bland det sammen og fordel ca. en spsk. i hver glas. Mas det så meget som muligt sammen med en ske. Kom dem på køl mens du laver fyldet.
  3. Bland alle ingredienserne til fyldet. Smag til hvis du fx ønsker den mere syrlig.
  4. Kom ostemassen på en sprøjtepose og fordel et tyndt lag i alle glas. Sæt de fine små glas på køl et par timer eller til dagen efter.
  5. Skær jordbær som ønsket og kom hvad der svarer til to hele i hver glas.
  6. Så er de klar til at komme i picnic kurven og blive nydt i solrige omgivelser med de bedste omkring dig.

Cheesecaken er inspireret af Maja som har den fine blog chocolat.dk. Tjek den ud og lad munden løbe i vand.

Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger