Djævelsk god cheesecake brownie

Aldrig! Jeg gentager - ALDRIG, har jeg smagt en så mega lækker kage, som denne cheesecake brownie med hindbær. Mine tænder løber helt i vand mens jeg sidder og skriver dette blogindlæg. Kagen blev lavet til mine skønne kollegaer hos Zenji, som virkelig også var vilde med den. Kagen er fundet hos Call Me Cupcake og er fulgt til punkt og prikke (dog tilpasset min form på 30x40 cm.)

BrownieTil 15-20 person(er)

  • Smør340 g
  • Æg4 stk
  • Sukker 6 dl
  • Mel2 1/4 dl
  • God kakao (fx Vahlrona)3 dl
  • Salt 1/2 tsk

CheesecakeTil 15-20 person(er)

  • Flødeost400 g
  • Æg2 stk
  • Ren vaniljepulver1/2 tsk
  • Sukker3 dl

ToppingTil 15-20 person(er)

  • Friske el. frosne hindbær200 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Smelt smørret i en tykbundet gryde.
  3. Pisk imens æg og sukker lyst og luftigt i en skål.
  4. Når smørret er smeltet køles det lidt af og tilsættes derefter langsomt i æggemassen mens der piskes grundigt.
  5. Tilsæt salt, og sigt mel og kakao ned i dejen og rør det sammen.
  6. Hæld dejen i en 30x40 cm bradepande, som er beklædt med bagepapir.
  7. Pisk i en ny skål alle ingredienserne sammen til cheesecaken og hæld det forsigtigt over brownien.
  8. Med en kniv kan du lave fine mønstre i dejen hvis du ønsker det. Top til sidst med hindbær.
  9. Bag kagen i ca. 55-60 min. Mærk evt. efter med en spids kniv. Den må endelig ikke blive for tør men dejen må ikke hænge ved kniven.
  10. Nyd kagen kold med de allerbedste omkring dig. :)
Tags:, , , , , ,

Kommentér 3 kommentarer

Dine oplysninger

  1. Hej Svar

    Er det 3/4 dl sukker? :) når der nu står 3/d dl?

    • Det er 3 dl. :D Beklager – det er hermed rettet :)

  2. Lasse Svar

    Nok den bedste kage i hele verden!!