Bruschetta på grillen

Denne forret giver 20 brød til 10 personer. Justér eventuelt baseret på størrelse af skiverne.

IngredienserTil 10 person(er)

  • Brød20 skiver
  • Cherrytomater300 g
  • Squash1 stk
  • Mozzarella1 stk
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær cherrytomaterne i kvarte og kom dem i en grillbakke. Hæld lidt olivenolie ud over dem og drys med salt og peber.
  2. Snit squashen i strimler. Brug et mandolin-jern. Hvis du ikke har sådan et, kan du med fordel benytte en kartoffelskræller til at få fine strimler i en tykkelse af 1-1,5 mm. Læg dem derefter i lag og skær dem til "spaghetti" med en kniv.
  3. Sæt evt. squash og cherrytomaterne på grillen, hvis du ønsker at tilberede fyldet til dine bruschetta.
  4. Dyb brødskiverne i en bakke med olivenolie (ikke drukne det, men vædde det lidt) og læg dem på grillen. Det tilføjer smag til brødet. Vær opmærksom på brødet, mens det er på grillen, da det kun skal have ganske kort tid.
  5. Tag brødet af grillen og læg det på et skærebræt/serveringsfad. Fordel tomaterne på brødene. Dekorér halvdelen af dem med mozzarella og de resterende med squashen.
Tags:, , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger