Brunch på Restaurant Sult

En lørdag i marts tog jeg en veninde under armen, og tog på Restaurant Sult for at prøve deres brunch. Jeg havde nemlig hørt SÅ meget godt om den, plus, de skriver hvilke retter er gluten- og/eller laktosefrie, hvilket er top nice, for så skal man ikke spørge tjenerne hele tiden.

Pris for én personTil 1 person(er)

 • 225,-

Fremgangsmåde

 1. Restaurant Sult serverer deres populære brunch hver weekend og alle helligdage fra klokken 9.30 til klokken 15.00.

  Så du starter selvfølgelig med, at booke et bord. Er I mindre end 8 personer der gerne vil afsted, kan I vælge at reservere et bord online på http://www.restaurantsult.dk/da/booking eller kontakte Restaurant Sult på telefon 33 74 34 17.

  Hvis I er flere end 8 personer, skal I sende en forespørgsel angående reservation via mail på jb@sult.dk
 2. Tidspunkter I kan vælge at komme og spise:
  Deres 1. seating er klokken 9.30, klokken 9.45 eller klokken 10.00
  Deres 2. seating er klokken 12.15, klokken 12.30 eller klokken 12.45
 3. I har bordet i 2 timer.
  Hvis I er flere end 12 der gerne vil komme og spise, og I vælger seating fra klokken 12.15, tilbydes I én ekstra time for 100,- pr. gæst - dvs. at prisen så bliver 325,-

Jeg synes faktisk at den her brunch var rigtig lækker. Der var et bredt udvalg af både varme retter såsom røræg og frikadeller, brød, kager, salater, pålæg og yoghurt. Det var også et kæmpe stort plus i min bog, at de retter der var laktose- og/eller glutenfrie var mærket med et skilt, så jeg slap for at spørge tjenerne hele tiden!

 

foto 3

De havde også et bredt udvalg af drikkevarer:

Æblejuice, appelsinjuice, jordbærjuice, the, vand og du kan også få specialkaffe, fx latte, såvel som almindeligt kaffe.

Samt havde de en smoothie med hindbær, ingefær og æble.

foto 4 (2)

Yderligere juice og smoothies i forbindelse med brunch koster 25,- ekstra.

foto 3 (3)

På deres buffet finder du som sagt brunchskilte, som fortæller dig hvilke madvarer der er gluten- og/eller laktosefrie.

foto 2 (1)

Fra deres buffet kan jeg nævne deres hjemmelavede hønsesalat, som var rigtig god, som i rigtig rigtig god! Deres hjemmelavede nøddepålæg (som er en slags hjemmelavet nutella), deres chokolademousse, deres super lækre frugtsalat med tilbehør, de hjemmebagte boller og rugbrød og franskbrød, den røgede laks selvfølgelig, deres økologiske yoghurt fra Øllingegaard, deres hjemmerørte tunmousse og deres lækre salater – som de kalder for velværesalater!

foto 1 (2) foto (3) foto 2 (2) foto 1 (4) foto 3 (2) foto (4)

Når du kommer ind af døren er der en tjener der tager imod dig, og viser dig hen til dit bord. Og så kan du faktisk gå i krig med buffeten med det samme! Selve restauranten er ret stor, men det er buffeten også – så det er ikke sådan så du står og venter i en laaang kø før du kommer hen til pølserne. I hver sin ende af buffeten er der varm mad, dvs. æg, pølser, bacon, frikadeller – og så er der friskbagte boller, rugbrød og franskbrød. Inde i midten af de to varme-stationer, står der alt muligt andet godt – pålæg, chokolademousse, yoghurt osv.

Der kommer en tjener hen til dit bord og spørger om du vil have noget varmt at drikke, eller om du vil have smoothies. Det er så han/hende der kommer med din kaffe latte hvis du skal have sådan en – ellers henter du selv den almindelige kaffe oppe i baren, og der står juice og vand og the også.

Jeg synes at atmosfæren inde på Sult er super hyggelig. Tjenerne er så søde og imødekommende, og maden er virkelig god. Det er en luxus brunch – og den er helt bestemt de 225,- værd!

Så jeg anbefaler helt klart Restaurant Sult som et brunch sted, og jeg skal helt sikkert derind igen!

Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger