Braisseret kylling

Der er ikke noget bedre end duften af god mad, som man ikke kan vente med at sætte tænderne i. Her er mit bud på sådan en af slagsen, som jeg kan kalde for simremad - bare lavet i ovnen. Braisseret kylling er meget nemt at lave, især i en hektisk familie hverdag, hvor alt madlavning gerne skal gå lidt hurtigt, men uden at det går udover smagen og lækkerheden!

IngredienserTil 4 personer person(er)

  • Kyllingeoverlår4 stk
  • Jordskokker400 g
  • Gulerødder400 g
  • Cherrytomater150 g
  • Skalotteløg3-4 stk
  • Rødløg1-2 stk
  • Hvidløg3-4 stk
  • Frisk timian4-5 kviste
  • Lauerbærblade3-4 stk
  • Brebladet persille2 håndfuld
  • Hønsebouillon6 dl
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Brun kyllingeoverlårene, enten på en pande med lidt olie eller i en 225 graders forvarmet ovn i ca. 7 minutter.
  2. Skær jordskokker og gulerødder i grove stykker og kom alle ingredienserne i et ildfast fad. Hæld hønsebouillonen over dem. Læg kyllingeoverlårene på toppen og braisserer retten i en 185 graders forvarmet ovn i en time.
  3. Server retten med flute eller andet lækkert brød.
Tags:, ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger